Utazási Élmények

Magyarország első számú utazós közösségi magazinja

Hirdetés

Rövid hírek

 A Kulturális Minisztériumban aláírták a rendeletet, miszerint a római Pantheon látogatása nem lesz többé ingyenes a turisták számára. Ezentúl a felnőtteknek 5,- a 25 év alatttiaknak 2,- Euro belépődíjat kell fizetni a látogatásért.

Fedezzétek  fel közösen Spanyolország legjobb ételeinek és borainak zamatát egy izgalmas budapesti  borkóstolón keresztül Budapesten 2023.03.30-án!

Késő avar kori temetkezés nyomaira bukkantak a Salisbury Régészeti Kft. munkatársai a M44-es autóút nyomvonalának régészeti mentesítése során. 

Három hosszú, személyes kommunikáció nélküli év után a turizmusipar visszatért az élő eseményekhez a berlini ITB kiállításon .

  Évek óta tartó hagyomány, hogy március 8-án Nőnapon a Stuhleck sípályáin minden a nők körül forog.  A Ladies Ski Day 2023. március 8-án, lesz még nincs  késő hozzá, ha valaki ki szeretné próbálni!

Idén már 49 különleges építménnyel várják a látogatókat a Velencei-tó közelében lévő dinnyési Várpark területén.

  Február 23-26. között rendezik idén a 45. Utazás Kiállítást, valamint vele egy időben a 31. Budapest Boat Show-t a HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban. Idén a Balaton körüli kerékpáros turizmus, egy különleges tesztpálya, a megújult Városliget és az egzotikus Madagaszkár lesz a középpontban.

 Május elsejétől minden eddiginél kedvezőbb bérletrendszer használatával teljes vármegyét, sőt akár az egész országot be lehet utazni a MÁV-START, a Volánbusz, a MÁV-HÉV vagy a GYSEV járatainak igénybe vételével. 

Örömteli eredményekkel kezdődött el az idei  síszezon Ausztriában 300 ezer magyar vendéget várnak az osztrák sípályákra ezen a télen.

  Hongkong idén ingyenes repülőjegyekkel akarja a turistákat oda vonzani. A szigorú koronavírus korlátozások megszűntetése után a kormányzat ismét több turistát szeretne a városba csalogatni az ingyenes repülőjáratokkal.

Hirdetés