Utazási Élmények

Magyarország első számú utazós közösségi magazinja

    A kiküldött magyar rendőrök ezen a nyáron is a dalmáciai Zadarban és az isztriai Pulában, valamint a környékbeli településeken, főként a strandok és a magyarok által felkeresett legfőbb látnivalók  környékén járőröznek majd. A legfontosabb feladatuk az lesz, hogy információkkal és útbaigazítással segítsék a magyar utazókat, ami nagyban segíti a horvát rendőrök munkáját.
Zadar

fotó: Zadar


   A rendőrségi  közlemény szerint a nyári magyar-horvát közös rendőri szolgálat mostanra hagyománnyá vált, mivel a magyar rendőrök 2007 óta támogatják a horvát rendőrök munkáját ebben a formában is.  A magyar rendőrök kiválasztásánál alapvető szempontként veszik figyelembe legalább az angol nyelv ismeretét, de a kiküldöttek között lesz olyan rendőr is nyáron, aki anyanyelvi szinten ismeri a horvát nyelvet - írja a közlemény alapján az MTI.


Pula aréna

fotó: Pula Aréna


A Horvátországba utazó magyar állampolgárok az összes naprakész információt elolvashatják a konzuli szolgálat honlapján.

Akinek nyáron segítségre lesz szüksége Zadarban és környékén hívja fel a +36 30 114 8704 számot,  Pulában pedig a +36 30 744 6147 telefonszámon várják a hívásokat. Ez a két telefonszám kizárólag 2022. július 1. és augusztus 31. között érhető el segítségkérés céljából.


 Térképes szálláskereső olcsótól a luxusig:

Booking.com


Hirdetés