Utazási Élmények

Magyarország első számú utazós közösségi magazinja

  Vitézy Dávid, aki a Kormány közlekedésért felelős államtitkára a Facebook-oldalán ismertette az egy jeggyel bárhova elnevezésű akció részleteit  csütörtökön szeptember 22-re. A leírtak alapján a különleges akció keretében, ha valaki csütörtökön bármilyen távolságra szóló helyközi MÁV-Start, Volánbusz, GYSEV illetve MÁV-HÉV jegyet vesz magának, azzal egész nap, bármilyen hosszú távon és  tetszőleges számú alkalommal lehet utazni Magyarország teljes területén a nap végéig.

szárszó vasútállomás


 Vitézy Dávid a facebook bejegytésében több részletet és  apróbb kiegészítéseket is közölt az idei akcióval kapcsolatban. Ilyen például, hogy a gyorsvonati pótjegyért  nem kell fizetni, de az IC pótjegyet, a helyjegyet vagy  a távolsági buszos kényelmi felárat is külön meg kell fizetni az utasoknak, illetve, hogy 1. osztályra váltott távolsági jeggyel csak azon a vonaton lehet első osztályon utazni, ahová  a jegy szól.

Az akció hivatalos részleteiről a MÁV oldalán lehet bővebben is tájékozódni.

Az időkép előrejelzése szerint ezen a napon már ősziesen hűvösebb és kissé csapadékos idő lesz, a várható hőmérséklet kb. 16-17 Celsius fokos. Utazási Tipp 
   Wellness akciók, gyors szállásfoglalás akár SZÉP kártyával is!