Utazási Élmények

Magyarország első számú utazós közösségi magazinja

Hirdetés

Hirdetés

   A légitársaság új útvonalat nyit Sarm es-Sejkbe, Egyiptomba, heti két járat közvetlen összeköttetést biztosítva a népszerű üdülőváros és a magyar főváros között.

A Wizz Air továbbá 14 új járatot indít heti szinten kilenc népszerű desztinációra, köztük Abu Dhabiba, Hurghadába, Mádárára és Tenerifére. A sűrített járatok Alicante, Madrid és Milánó számára is elérhetővé válnak, továbbá a Bázelbe és Keflavíkba tartó járatok száma is növekszik.

A Wizz Air növekvő keresletre reagálva bővíti hálózatát Budapestről. A légitársaság célja, hogy a magyar utazókat minél több desztinációhoz hozzáférhetővé tegye kedvező áron.


Wizz repülő szárnya


  Az elmúlt időszakban került napvilágra az a  hír is a Wizz-Air kapcsán, hogy az A320neo családba tartozó repülőgépeik hajtóműveinél felmerült újabb problémák miatt a következő fél esztendőben akár 10% kapacitás leépítésre is szükség lehet a Wizz Air. Ami a budapesti útvonalait is érinti. Így október végétől Eindhoven irányába a korábbi heti 14 helyett 11, Dzsiddába 3 helyett 2, London Lutonba 21 helyett 19, Varsóba pedig heti  5 helyett csak 4 járat közlekedik. A lutoni és eindhoveni járataikon a téli szünethez közeli hetekben (dec.5-jan.8. között) viszont maradnak a korábban meghirdetett járataik. 


wizz air a321neo abu dhabi5 23141bab


  Emellett a Budapestről Reykjavíkba, Sarm es-Sejkre és Hurghada irányában a korábbi heti 2-ről 3-ra bővítik  a menetrend szerinti járatok számát a fapados légitársaság. Szintén újítás, hogy  a Kairó melletti Giza-Sphix reptérre a korábbi A320-asok helyett majd a nagyobb A321 NEO gépek  közlekednek.

>>  Mekkora bőrönd fér az árba? - Ezek az aktuális légitársasági poggyász szabályok   <<


     Szervezd meg a saját utazásod a legjobb árakon !     

  A   TravelBay.hu weboldal használatával az utazók az összes jó repülőjegybuszjáratbérautó és szállás akciókat meg tudják találni és le is foglalhatják, ráadásul megtalálhatják a számukra legmegfelelőbb utasbiztosítást is.