Utazási Élmények

Magyarország első számú utazós közösségi magazinja

Hirdetés

Hirdetés

Birmingham: Október 29-től hetente kétszer, péntekenként és vasárnaponként indulnak járatok Budapestről Birminghamba. Ez az új útvonal kerül a menetrendbe, helyettesítve az East Midlands-i járatokat. Érdemes megjegyezni, hogy mindkét repülőtér viszonylag közel található egymáshoz, mindössze nagyjából 60 kilométer távolságra.

Alicante: Ugyanezen a napon, október 29-től, hetente három járatot kínál a Ryanair Budapest és Alicante között, szerdánként, péntekenként és vasárnaponként.

Mindkét új útvonalra a repülőjegy-foglalás lehetősége a téli menetrend végéig tart, azaz 2024. március 29-ig lesznek elérhetőek a Ryanair foglalási rendszerében.

Ezen változások mellett érdemes megjegyezni, hogy a Ryanair november elejétől megszünteti a járatokat Göteborg irányába is a Liszt Ferenc repülőtérről, és az East Midlands-i útvonal is megszűnik.

Ellentétben a Ryanairrel, a Wizz Air négy járatot üzemeltet hetente a Budapest és Alicante közötti útvonalon a téli menetrendben, míg Birminghamba két járatot kínál hetente. Ezenkívül a brit Jet2 is heti két járatot indít Budapestről Birminghamba.

  Ezek az újítások és változások újabb lehetőséget kínálnak az utazóknak, amikor Budapestről repülnek Birminghambe és Alicante-ra, így könnyebben megtalálhatják a nekik legmegfelelőbb járatokat és időpontokat.

>> Itt olvashatsz bővebben a Wizz Air legújabb budapesti terveiről <<

  Szervezd meg a saját utazásod a legjobb árakon !     

  A   TravelBay.hu weboldal használatával az utazók az összes jó repülőjegybuszjáratbérautó és szállás akciókat meg tudják találni és le is foglalhatják, ráadásul megtalálhatják a számukra legmegfelelőbb utasbiztosítást is.