Utazási Élmények

Magyarország első számú utazós közösségi magazinja

Hirdetés

Hirdetés


A hosszú bezártság után üdítő lehetőségként éljük meg, hogy ismét utazhatunk itthon és az Európai Unió országaiban. Lassan újra élednek a repülő, vonat és buszjáratok is, így a fontosabb közlekedési kapcsolatok is helyre álltak már. A határok újra nyitása után is csak nagyon lassan talál magára a turizmus. A legtöbben nem mennek el sehová sem, vagy hazánkban nyaralnak majd, de a szomszédos országokba is sokan elindulnak már.


TOP 5 - Íme a legnépszerűbbnek számító országok listája:


1. Horvátország
A legnépszerűbb isztriai és dalmáciai nyaralóhelyeken megjelentek már az első nyaraló vendégek. Viszonylag kevesen választják a szállodákat, a vendégek többsége inkább az apartmanokat választja. 


  
krk sziget 02

2. Szlovénia
Szlovénia változatos tájai mind a tengerpartra utazókat, mind a hegyvidéket keresőket változatos programokkal csábítják. A legtöbb szálláshely kisebb kapacitású, ezért sokan választják a családi vezetésű apartman házakat és panziókat.     

TIPP :    EGY JÓ AKCIÓS UTAT KERESEL? HASZNÁLD AZ UTAZÁS TERVEZŐNKET ! itt

 

szlovenia told orszag header1

TIPP: EGY JÓ AKCIÓS UTAT KERESEL? HASZNÁLD AZ UTAZÁS TERVEZŐNKET ! itt


3. Ausztria
Ausztria nyári frissessége, szép tájai és gondozott városai mindenki számára vonzerőt jelentenek. Ebben az évben a városoknál népszerűbbek a vidéki célpontok, sokan keresik a természet közeli élményeket és kisebb szállodákat. Nagyon népszerűek az önellátó „Hütték”, ahol a családok maguk lehetnek.  

murau 024. Szlovákia
A Tátrába utazók jellemzően a természetjárás kedvéért keresik fel Európa legkisebb magashegységét. A meseszép hegyi tájak mellett a szlovákiai barlangok is nagy vonzerővel bírnak és persze mindenfelé a magyar múlt értékeibe botlik az ember. A szlovákiai szálláshelyek közül ebben az évben a családias és kellemes légkörű Agro Panzót választják, ami a Poprádról Tátralomnicra vezető út mentén található.       
selmecbanya 01


5. Görögország
Görögország csábító erejének nehéz ellenállni. Az Észak-Görögországba induló autóbuszos üdülőjáratok mellett beindultak az első charteres repülőjáratok is Korfura, Krétára, Kefaloniára, Zakynthosra é Ciprus szigetére is.       


kelet kreta 03


TIPP: EGY JÓ AKCIÓS UTAT KERESEL? - HASZNÁLD AZ UTAZÁS TERVEZŐNKET ! itt

 

 Utazási Tipp  
    Balatoni szállások a legjobb áron


Ebben az évben egy szállásadók egy része már nem fog kinyitni, míg másoknál csak a legnépszerűbb hetek során lesz nagy a foglaltság. Érdemes lesz odafigyelni a különböző akciókra és a változó szabályozásra is. Amennyiben bármilyen kérdés merülne fel az utazási lehetőségekkel és legjobb akciókkal kapcsolatban, a Cartour Europe Kft. munkatársai felkészülten és készséggel várják az utazók érdeklődését.