Utazási Élmények

Magyarország első számú utazós közösségi magazinja

zsuzsa.jocoszanZsuzsa és Jocoszan vagyunk, cégünk a Magyarok Sri Lankán Utazási Iroda. 8 éve élünk Sri Lankán és napi rendszerességgel fogadjuk az ide utazó vendégeket.
 
Szolgáltatásunk kiterjed mindenre, ami az utazással kapcsolatos, levesszük az ide utazni vágyók válláról a szervezés terhét, és az érkezéstől a hazaindulásig gondoskodunk mindenről. Bármikor, bármilyen időtartamra, bármilyen létszámmal, bármit megszervezünk, legyen az kulturális körutazás, csillagtúra, esküvő, születésnap, kolostori elvonulás, óceánparti pihenés, tanulmányok vagy végleges költözés.

Az évek alatt a helyi partnerekkel kialakított jó és bizalmi alapon fekvő kapcsolatunk, a helyi nyelv ismerete, a helyi szokások elfogadása és gyakorlása segíti munkánkat, s biztonságot ad a velünk ide utazóknak.

A szervezés során nem csak a programok sokszínűségét, kényelmet, nyugalmat, biztonságot és higiéniát vesszük figyelembe, de figyelünk arra is, hogy vendégeink lelkében egy belső utazás is végbemehessen, ezáltal sikerüljön megőrizni magukban Sri Lanka esszenciáját.