Utazási Élmények

Magyarország első számú utazós közösségi magazinja

bolubás brigittaA nagy kékség, mindenkiben vágyat ébreszt. Az átlátszó kristálytiszta víz, a mélységben rejlő csodák, a lebegés élménye rabul ejtett.   Gyökeres változásra szántam el magam, és 15 évvel ezelőtt mertem nagyot álmodni, megalapítottam saját cégemet Egyiptomban.  A helyiek kedvessége, a történelmi csodák, még egy átlagos érdeklődésű embert is lenyűgöznek és a vízalatti világ első látásra szerelem lett!
Beutaztam Egyiptomot széltében, hosszában és mélységében is.  Megismertem kultúrájukat, vallásukat, megszerettem ételeiket és megtanultam élni ebben a különös világban. A munkám lett a hobbim és életem!
Az utazásszervezés azon szegmensét céloztuk meg, ahol az egyéni igényeket szeretnénk teljesíteni, legyen az történelmi körutazás, pihentető luxus nyaralás, vízalatti világ feltérképezés, avagy álomesküvő a fehér homokos tengerparton.
Élményeim a fotókon megörökítve magukért beszélnek, és a felfedezés másfajta aspektusát kínálják vendégeink számára.  Férjemmel, aki egyben a legfőbb támogatóm Hurghadában a csodás Vörös-tenger partján élünk.