Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

  Évek óta tartó hagyomány, hogy március 8-án Nőnapon a Stuhleck sípályáin minden a nők körül forog.  A Ladies Ski Day 2023. március 8-án, lesz még nincs  késő hozzá, ha valaki ki szeretné próbálni!

A Stuhleck -i síterep, Kelet-Ausztria legnagyobb és legmodernebb síterületének számít. Március 08-án , a Nemzetközi Nőnapon ismét a női téli sportok kedvelőiről szól majd minden. Ezen a napon a hölgyek kedvezményes áron, 46,70 euróért (55 euró helyett) vásárolhatják meg a síbérleteiket, a kanyarok közötti szünetben pedig a W11 Panoráma Étterem, hangulatos hótársalgójában két pohár frizzante-ra invitálják meg őket úgy, hogy csak az egyikért kell fizetniük.


IMG 20180121 140610


Mag. Fabrice Girardoni, a Bergbahnen Stuhleck ügyvezető igazgatója: „A Ladies Ski Day már hagyomány Stuhleckben, és nagyon népszerű. A pályákon a hóviszonyok kiválóak, és sok lelkes vendéget várunk idén is Stuhleckben.”

TIPP: Minden nő 50% kedvezményt kap a síbérlés árából a „ Sport Buchebner ” völgyállomáson.

Jó lehetőség ez a különböző márkák legújabb modelljeinek tesztelésére. Február óta pedig az éjszakai pálya pénteken és szombaton is nyitva tart.


Stuhleck Panorama2023a web ResizedImageWzYwMCw1NjBd


Délután 5:30-tól az éjszakai baglyok 20:30-ig élvezhetik a lejtőket, és az éjszakát nappallá változtathatják.


Hirschenhof Aparthotel & Restaurant

Ideális szálláshely péztárcabarát árakkal, ahol magyarul is lehet szállást foglalni. A hagyományos stílusú Hirschenhof 1780-ban épült, és Spital am Semmeringben található. A síliftekhez 4 perces sétával lehet eljutni. Minden apartman szépen berendezett és főzési lehetőséggel rendelkezik. Kényelmes elhelyezést biztosít pároknak, a családok és a baráti társaságoknak is. Éttermében finom fogások közül lehet váloatni.

  Szállásfoglalás és bővebb információ itt:


 Hirszenhof télen