Hirdetés

Hirdetés

Bulgária

A Fekete-tenger partján, Bulgáriában nyaraló magyar utazóknak összeállítottunk 10 utazási tippet, hogy pihenésük még változatosabb legyen!

Fontos tudnivalók a bulgáriai nyaralásról. Mit érdemes megnézni? Melyik a legjobb utazási időszak?

Biztosan mindenkinek van a családi, baráti körében olyasvalaki, aki nosztalgiával gondol vissza a 80-as években Bulgáriában eltöltött nyaralására.

Bulgária vezető üdülőhelye nagyszerű ár-érték arányt jelent a turisták számára – kalandok és pihenés

A Fekete-tenger partja ezen a nyáron is ragyogó napsütéssel, nagyon kedvező árakkal és jó minőségű szállásokkal várja a magyar vendégeit!

Bulgária minen évben remek utazási élményekkel és nagyon jó árakkal várja az utazókat

Bulgária legősibb városa Plovdiv rendezi meg az idei év legnagyobb európai kulturális rendezvénysorozatát

Bulgáriát téli síközpontjai és Fekete-tenger parti ühomokos strandjai miatt keresi  fel a legtöbb utazó. Összegyűjtöttünk 10+1 érdekes tényt is Bulgáriáról, amik méginkább felkethetik az érdeklődést hogy még többen felkeressék ezt a csodálatos országot

Szozopol egy festői bolgár üdülőhely, ahol bőven akad látnivaló és mégis mentes a tömegturizmustól.

A Rila-hegységben megbúvó csodálatos kegyhely Bulgária délnyugati részén található. A bolgár ortodox egyház egyik legszentebb helyének története egészen a 10. századig nyúlik vissza, amikor Rilai Szent János, az ország védőszentje úgy döntött, hogy ezen a vidéken éli tovább remeteként az életét. Az 1983-ban az UNESCO világörökség részévé választott rilai kolostor napjainkban az ország leglátogatottabb látványossága.