Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Egyesült Államok

 

Két ország az USA és Kanada határán található a világ talán legtöbbet fényképezett zuhataga a Niagara vízesés.

Hasznos tippek és jó tanácsok a hatalmas amerikai metropolisz, New York felfedezéséhez.

A New York-i fekete péntek az év legnagyobb kedvezményes bevásárló napja, amikor a vásárlók akár 50-80% kedvezménnyel is vásárolhatnak.

Florida, a híres Napfényállam legnépszerűbb helyei

A világhírű, számos ember fantáziáját megragadó “Nagy szurdok” Arizona állam legnépszerűbb látnivalója, ami a hely szépségét ismerve egyáltalán nem meglepő. Ismerjék meg a Grand Canyont!

Az ’50-es évektől vált igazán népszerűvé ez a mára már világhírnek örvendő város, köszönhetően a szerencsejátéknak és az atombombának.

A világ talán leghíresebb feliratát senkinek sem kell bemutatni, hiszen szinonimájává vált a filmvilágnak és a los angelesi luxusnak. 10 tény a Hollywood feliratról.

Meseszép tájak, szédítő kanyonok, zöldellő rengetegek az USA-ban; Yellowstone, Grand Canyon, Yosemite, Death Valley, Brice Canyon

Chicago, „A szelek városa”, egy azok közül az amerikai városok közül, amelyekről szinte mindenki hallott már – de ezzel együtt is nagyon keveset tudunk róla.

Tények, érdekességek New York leghíresebb építményéről, a Szabadság szoborról. 10 pontban minden, amit még nem tudtál róla.