Hirdetés

Hirdetés

Görögország

Thessaloniki nagyszerű és megfizethető úti cél sok látnivalóval akár hétvégére, akár egy egész hétre utazunk.

Görögország rengeteg természeti, kulturális és gasztronómiai különlegességet tartogat a turisták számára. A mediterrán hangulat, a lépten-nyomon előbukkanó antik romok, a változatos természeti képződmények, a gyönyörű aprókavicsos és finomhomokos tengerpartok és a szinte állandó napfény, valamint a jókedvű és szívélyes helyi lakosság azonnal belopják magukat az ide utazók szívébe. Aki egyszer beleszeret Görögországba, az mindig vissza akar ide térni… rengeteg szebbnél-szebb sziget található itt, mi most megpróbáltuk kiválasztani közülük is a legszebbeket. Íme, a mi listánk!

Kényeztető nyaralás a szerelmesek szigetén, barátságos vendéglátókkal, szép standokkal érdekes látnivalók között.

Görögország a világ egyik legkedveltebb turistacélpontja, és ha már ott vagyunk, akkor nem árt tudni, hogy hol találjuk meg a legjobb tengerpartokat, strandokat. Cikkünk most összeszedte a 10 legjobbat!

 Görögország a világ egyik legkedveltebb turistacélpontja, cikkünkben összeszedtünk 10 olyan tengerpartot amit mindenkinek látni kellene

Santorini az Égei-tenger legkülönlegesebb üdülőhelye. Egy vulkáni kitörés során keletkezett a félhold alakú sziget, mely hegyoldalba épült fehér házaival, kék kupolás templomaival, vulkáni homokos sokszínű strandjaival sok magyar szívét örökre rabul ejti.

Jó árú nyaralási lehetőségek, és hasznos útmutató, hogy hogyan válasszuk ki a megfelelő görög szigetet a következő nyaralásra.

A „Smaragd szigetnek” is nevezett Korfu kiválóan alkalmas családi nyaralásra vagy akár hosszabb tartózkodásra is, hisz jó árú nyaralások során minden megtalálható a Jón tenger legészakibb és leglátogatottabb szigetén, amit a magyar turisták keresnek.

Sokan egész évben arra készülnek, hogy a homokos görög tengerparton töltsék el az év legboldogabb napjait. Chalkidiki erre minden szempontból jó döntésnek tűnik.

Szantorinin, a kis görög szigeten, sok látványosság található, amit a nyári utazásuk során felfedezhetünk.

Hirdetés