Hirdetés

Görögország

Thessaloniki nagyszerű és megfizethető úti cél sok látnivalóval akár hétvégére, akár egy egész hétre utazunk.

Görögország rengeteg természeti, kulturális és gasztronómiai különlegességet tartogat a turisták számára. A mediterrán hangulat, a lépten-nyomon előbukkanó antik romok, a változatos természeti képződmények, a gyönyörű aprókavicsos és finomhomokos tengerpartok és a szinte állandó napfény, valamint a jókedvű és szívélyes helyi lakosság azonnal belopják magukat az ide utazók szívébe. Aki egyszer beleszeret Görögországba, az mindig vissza akar ide térni… rengeteg szebbnél-szebb sziget található itt, mi most megpróbáltuk kiválasztani közülük is a legszebbeket. Íme, a mi listánk!

Kényeztető nyaralás a szerelmesek szigetén, barátságos vendéglátókkal, szép standokkal érdekes látnivalók között.

 Görögország a világ egyik legkedveltebb turistacélpontja, cikkünkben összeszedtünk 10 olyan tengerpartot amit mindenkinek látni kellene

Görögország a világ egyik legkedveltebb turistacélpontja, és ha már ott vagyunk, akkor nem árt tudni, hogy hol találjuk meg a legjobb tengerpartokat, strandokat. Cikkünk most összeszedte a 10 legjobbat!

Santorini az Égei-tenger legkülönlegesebb üdülőhelye. Egy vulkáni kitörés során keletkezett a félhold alakú sziget, mely hegyoldalba épült fehér házaival, kék kupolás templomaival, vulkáni homokos sokszínű strandjaival sok magyar szívét örökre rabul ejti.

A „Smaragd szigetnek” is nevezett Korfu kiválóan alkalmas családi nyaralásra vagy akár hosszabb tartózkodásra is, hisz jó árú nyaralások során minden megtalálható a Jón tenger legészakibb és leglátogatottabb szigetén, amit a magyar turisták keresnek.

Jó árú nyaralási lehetőségek, és hasznos útmutató, hogy hogyan válasszuk ki a megfelelő görög szigetet a következő nyaralásra.

Sokan egész évben arra készülnek, hogy a homokos görög tengerparton töltsék el az év legboldogabb napjait. Chalkidiki erre minden szempontból jó döntésnek tűnik.

Szantorinin, a kis görög szigeten, sok látványosság található, amit a nyári utazásuk során felfedezhetünk.

Hirdetés