Hirdetés

Horvátország

   Nagyon sokan  szeretnék felkeresni   Horvátország mesébe illő szépségű természeti csodáját a Plitvicei Nemzeti Parkot.  A park meglátogatása külön programként is remek időtöltés, de a horvát tengerpartra utazók közül sokan kombinálják a tengerparti üdülésükkel oda- vagy visszaútban.

Ha távol a nagyvárosok zajától közel érintetlen természetben szeretne pihenni, akkor fedezze fel Horvátország valamelyik szigetét!

Szerencsés helyzetben vagyunk mi magyarok, hiszen az Adria csak egy karnyújtásnyira van tőlünk, a jól kiépített autópálya hálózatnak köszönhetően pedig nagyon gyorsan és könnyen megközelíthető.

Területi összehasonlítás alapján Horvátországban több vízesés található, mint a Világ bármely más országában. Megmutatjuk az 5 legszebb horvát vízesést !

Minden Dalmáciába szervezett nyaralás vagy körutazás egyik leglátványosabb csúcspontja lehet a Šibeniktől kb.16 km-re lévő Krka Nemzeti Park felkeresése.

Elegáns isztriai üdülés a Monarchia kedvenc nyaralóhelyén, Opatijában. Ismerjük meg Opatíja legjobb strandjait.

Pihenésre, nyugalomra vágyik? Szeretné elkerülni a zsúfolt strandokat, ahová még a törölközőjét is alig bírja leteríteni?

Slunj a Plitvicei nemzeti park közelében fekszik, mégis sokan nem ismerik és elhajtanak mellette. Ha erre járnak, mindenképpen álljunk meg és nézzük meg ezt a természeti csodát!

Nem túl gazdag felhozatallal rendelkezik Zadar strandok tekintetében, hiszen az egész város be van építve. Az óváros partjainál azért találunk kisebb strandokat, a környező településeken és szigeteken viszont már találunk rendes, homokos partokat.

Horvátország második legnagyobb szigete gyönyörű strandokkal, sok-sok élménnyel és látnivalóval várja a magyar nyaralókat

Hirdetés