Hirdetés

11 Isztriai és Dalmáciai nyaralóhely vált ismét elérhetővé az Adriai-tengerpartján a FlixBus menetrend szerint közlekedő közvetlen buszjárataival

Budapesten és Siófokon lehet felszállni azokra a menetrend szerint közlekedő buszjáratokra, amelyek a hét 4 napján biztosítanak buszos összeköttetés Magyarország és négy isztriai, valamint hét dalmáciai nyaralóhely között. A buszokra minden héten csütörtöktől vasárnapig jegyeket váltani, a menetidő 7 és 13 óra között változik. A leggyorsabban Rijekába lehet eljutni, ahová a menetidő kb. 7 órát vesz igénybe. Az árazás a már megszokott dinamikus módon a szabad férőhelyek függvénye. A legolcsóbb jegyek irányonként 6.400 forintba kerülnek.
 Utazási Tipp  
    Horvátországi szállások és buszos utak olcsótól a luxusig

  
zadar strand 01

Az Isztriai-félszigeten Rijeka, Opatija, Pula és Rovinj városába biztosítják őszig ezt a lehetőséget, míg a délebbi Dalmáciában Zadar, Biograd na Moru, Pakoštane, Pirovac, Šibenik, Trogir és Split érhetőek el a FlixBus járataival. A tengerparti üdülőhelyeken kívül már Zágrábbal is biztosítják az összeköttetést, ami átszállással lehetőséget teremt sok olyan népszerű üdülő terület elérésére is, ami nagyon népszerű a magyar turisták körében. Ilyen például Krk-sziget, Vodice, Makarska vagy Dubrovnik is.   
dubrovnik 01
A Flixbus járatain is komoly szerepet kap a higiénia és a biztonság. Szigorú protokoll szerint zajlik a járművek takarítása és fertőtlenítése. Az utazókra vonatkozó fedélzeti szabályokról pedig a jegyek megváltásakor és felszállás alkalmával is nyújtanak tájékoztatást a busztársaság munkatársai.
Az utasok FlixBus horvátországi és más nemzetközi járataira is megválthatják a jegyeiket a Cartour Europe irodáiban.