Hirdetés
Családdal és párban is kellemes élményekkel vár Balatonlelle. Homokos strand, élményfürdő, nyári programok sora, tartalmas kirándulások a környéken ez mind Balatonlelle!
 
Egyre hosszabb ideig, áprilistól októberig tart már a balatoni utazási szezon Balatonlellén. A felújított M7-es autópálya és a déli vasútvonal segítségével többnyire egyszerűen és kényelmesen lehet elérni a Balaton parti városba ahol egyre több lehetőség várja a javarészt magyar vendégeket.
Lelle strand

Balatonlelle Strandjai:
 
Természetesen a fürdésé a főszerep minden szezonban. A lassan mélyülő homokos medrű Balaton part ideális gyermekes családok számára, de a felnőttek is szívesen hűsölnek a könnyen felmelegedő parti vizekben. Balatonlellén összesen 4 kilométernyi szabad strand vár az érkező vendégekre. A leghosszabb 2 km hosszúságú, a legkisebbek a partra vezetőutcák végén lettek kialakítva. Szintén Balatonlellén található a déli part egyik legjobb strandja is a Napfény Strand és Élményfürdő is ahol a meder homokját felhasználva tengerparthoz hasonló strandot építettek ki, melynek partján a kisgyerekek komoly vár és szobor építkezéseket folytatnak a nyár során a bársonyos homokból. A parton lévő fák árnyékában és a füves plázson sokan elférnek, több vendéglátóhelyen lehet enni, frissítőket venni vagy fagylaltozni.
 


 Utazási Tipp  
    szállásakciók a Balatonnál, gyors foglalás, akár SZÉP kártyával is!Jó tippek:
17.00-órától a belépők 50%-al olcsóbbak, 15 fő felett 20%-os a csoportkedvezmény, a gőzkabin és szauna-világ egész évben működik, 3 éves korig ingyenes a belépés
A strand Élményfürdős részén 3 gyönyörűen burkolt medence is található melyek vizét hidegebb időjárás esetén temperálni szokták. A medencékben több élményelem is található: pezsgőfürdő, hullámos vízi csúszda, nyakzuhany és masszázsfal. Ezeken a lehetőségeken kívül szaunák és napozóterasz találhatók az élményfürdő emeltdíjas területén.