Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Németország


Szeretné megismerni, a Stanberg tavat és a Possenhofen kastélyt? Ha igen, akkor ne habozzon és olvassa el cikkünket!

Herrenchiemsee, a tündérek vára, II. Lajos Versailles-i mintára épült kastélya. Története ugyanúgy kalandos, mint a király élete.

Érdekes történetek, hasznos tippek, utazási lehetőségek Münchenbe a világ legnagyobb sörünnepére.

A Balaton és a Genfi-tó után Európa harmadik legnagyobb tava a Bodeni-tó, az év bármely időszakában változatos kikapcsolódást nyújt az idelátogatók számára.

Drezda felfedezésére akkor is kevés lenne egy napot szánni, ha csak a fél négyzetkilométeres történelmi óvárost szeretnénk megismerni.

II. Lajos bajor király szerette a kastélyokat, szerette a művészetet és szerette saját vágyait megvalósítani. A Linderhof kastély is ennek bizonyítéka.

Fedezzük fel a dómjáról és parfümjéről híres nyüzsgő és vidám Köln legfontosabb látnivalóit!

Az új német egység megteremtése utáni időszakban új lendületet kapott Berlin régi és új látnivalói valóságos csodának számítanak.

Elég csak abba belegondolni, hogy Magyarországon mennyi gyönyörű vár található, és rögtön le is döbbenünk, hogy egy, a miénknél mennyivel nagyobb országban hány ehhez hasonló bámulatos építmény van. Ezekből gyűjtöttük össze nektek a legszebb tízet!

BMW múzeum, a világ egyik leghíresebb autógyártó cégének élménycentruma, így ha Münchenben járunk, mindenképpen látogassunk el ide.