Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Olaszország


A tengerparti nyaralásra vágyó magyarok számára a legközelebbi és legkézenfekvőbb tenger az Adria és ott is Olaszország csodálatos tengerpartjai.

Ha Szlovénia felöl közelíti meg Olaszországot és szeretne a nagy melegben felfrissülni, akkor itt az idő, hogy megismerje Trieszt legjobb strandjait.

Miért érdemes Ischiára látogatni és mi a legfontosabb látnivalók? Nézzük át ennek a csodás kis szigetnek legfontosabb látnivalóit.

Fedezzük fel együtt Olaszország legnagyobb szigetének, a varázslatos szépségű Szicília legszebb tengerparti strandjait.

Fedezzük fel Olaszország egyik legizgalmasabb szigetét, ahol a vad természeti szépség párosul a legmagasabb igényeket is kielégítő idegenforgalmi szolgáltatásokkal.

Cáorle egy igen hangulatos kisváros az észak-Adria tengerpartján Velence közelében.

Olaszos életvidámság, kalandok, csodás mediterrán települések és egy idilli tó az álomszép alpesi táj közepén. Ez a Comói-tó!

Fedezzük fel együtt Olaszország egyik legnagyobb szigetének, a varázslatos szépségű Szardíniának legszebb tengerparti strandjait.

Velencét az egész világon ismerik, a 118 kisebb, nagyobb szigetből álló város Olaszország turisztikai központja, és sokan a kontinens legszebb és legromantikusabb városának tartják.

Olaszország – egy kivételes történelemmel rendelkező ország, ami rengeteg különleges helyszínével várja minden évben a turisták tömegeit.