Hirdetés

Spanyolország

A Kanári-szigetek nem csak gyönyörű, de alig pár óra alatt elérhető nyaralóhely is. Összegyűjtöttük a három sziget legszebb strandjait!

Hasznos tanácsok Tenerifére az örök tavasz szigetére utazóknak

Kanári-szigetek: strand, napsütés, nyaralás, jókedv és filmforgatás? Bizony, jól olvasod, filmforgatás!

Tudományos kutatások szerint a Kanári-szigeteken találod a világ legjobb időjárását: egész évben az ideális 20 és 30 fok közötti.

Sok napfény, mediterrán tengerpart, a múlt és jelen találkozása – Spanyolország harmadik legnagyobb városa csak Önre vár!

Sok napfény, változatos tengerpart, rengeteg látnivaló, kényelmes szállodák és sokszínű szolgáltatások várják Európa egyik legnépszerűbb tengerparti üdülőhelyén, Costa Bravan.

A spanyolországi Rondát tartják a világ egyik legszebb városának, és a magyar nevével ellentétben az odalátogatóknak fantasztikus élményben lesz részük.

A Teide Nemzeti Park értékelései ezeket a szavakat mindig tartalmazzák: Kötelező. Kihagyhatatlan. Különleges. Ezt cáfolni nem, csak megerősíteni tudjuk!

Kulturális értékek, gazdag történelem, barátságos vendéglátók és a csodálatos látnivalók várják a Madridba utazókat

Spanyolország északkeleti részén, közvetlenül a gyönyörű Földközi-tenger partján található az ország második legnagyobb települése Barcelona.

Hirdetés