Hirdetés

Hirdetés

Szlovákia

Meseszép tájak, gyönyörű magyar emlékek és sok szép látnivaló várja a Felvidéken a Szlovákiába utazókat. 

Séta a fák felett: mesebelinek hangzik, de lehetséges. Ha nem is pontosan a fák felett, de Szlovákiban már a fák lombkoronájának magasságában is tehetünk egy kellemes sétát.

Valószínűleg sokan gondolkodtak már azon, hogy a következő télen el kellene utazni a Magas-Tátrába síelni.

Donovaly legfőbb vonzereje kétségtelenül kedvező árfekvésében és közelségében rejlik, hiszen ha leesik az első hó, ez az egyik legkönnyebben elérhető síterep akár autóval, akár busszal szeretnénk felkeresni. 

A Magas-Tátra minden évszakban másért vonzza az idelátogatókat:

Kalandos túraútvonalak, szurdokvölgyek, Hernád áttörés, jégvilág és érintetlen természet a magyar határtól 50-60 kilométeres távolságban.

Ez a Szlovákiában fekvő vár nagyon népszerű turista célpont, és annak tudatában, hogy mennyi érdekes történettel rendelkezik.

Mindegy, hogy egy baráti társasággal vagy a családunkkal érkezünk Jasnára és az se számít, hogy valaki kezdő-e vagy haladó szinten síel.

Kubinska Hola síparadicsoma hatalmas élményt nyújt mindenki számára.

Az Alacsony-Tátra méltánytalanul kevés figyelmet kap, pedig izgalmas és kihívásokkal teli élményt tud nyújtani, az arra vágyóknak. Mielőtt elindulunk a természet csodáit felfedezni, soha ne felejtsük el, hogy a természet az úr, mi csak vendégek vagyunk!