Hirdetés

Hirdetés

Szlovénia

Szlovénia népszerű tengerpartja mindössze 47 km hosszú. Az olasz és horvát tengerparti hangulat keveredik itt az osztrákos tisztasággal és rendezettséggel fűszerezve.

Az isztriai vagy olasz tengerparti nyaralásokhoz remekül kapcsolható program: látogatás Postojnában Európa leglátogatottabb cseppkőbarlangjában.

Szlovénia világszerte híres és ikonikus üdülőhelye a mesésen szép Bledi-tó, mely vonzerejét a helyi látnivalóknak és a környék kiránduló helyeinek köszönheti.

Ez mind Szlovénia: égszínkék tenger, csendes öblök, illatos fenyőfák, virágos kertek és csodálatos üdülőhelyek! Mindez Budapesttől csak öt óra autóval!

Környezetbarát megoldások a mindennapokban és utazásaink során.

Közel a magyar határhoz, a második legnagyobb szlovéniai város Maribor felett található a legnagyobb síterep Szlovéniában.

Lassan itt az ősz, túrázásra hív a természet! Fedezzük fel együtt Szlovénia nyugati részének természeti csodáit!

A Júliai - Alpok mesébe illő szlovén alpesi faluja, Kranjska Gora.

Változatos, jól karbantartott pályák, természetes és hóágyúval előállított hótakaró, csodaszép környezet, barátságos vendéglátás 100 nap sízési lehetőség.

Szlovéniáról elsőre mindenkinek Bled és környéke jut eszébe a gyönyörű tóval, kis szigettel és templommal, pedig ha egy kicsit távolabb merészkedünk a magyar határtól, akár Toszkánában is érezhetjük magunkat!