Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Törökország

Törökország egyik legérdekesebb természeti csodája a száraz táj fölé emelkedő mészkőmedencék sora, melyhez hasonlót Egerszalókon láthatunk.

Törökország egyik legváltozatosabb területe csodás tengerpartjával, egzotikus városaival és érdekes ókori romjaival kápráztatja el az ide érkezőket.

Nincs még egy Isztambulhoz hasonlóan látványos helyen épült városa a világnak, mely 2500 éve folyamatosan aktív részese a világtörténelemnek.

Azúrkék tenger, fehér falú házak, virágos utcák, leanderek egy görög hangulatú török üdülő paradicsom az Égei-tenger partján.

A törökországi utazás igazi csúcspontját jelenti a mesebeli Kappadokia és a Göreme Nemzeti Park felkeresése.

Gyönyörű és kényelmes szállodák, minden igényt kielégítő szolgáltatások, a szórakozási lehetőségek teljes tárháza – ezt nyújtja Önnek is a Török Riviéra!

Észak-Ciprus egy békés és idillikus nyaralóhely sok-sok látnivalóval, ami sokat őrzött meg a mediterrán világ varázsából 

Törökország egyik legikonikusabb látnivalója, Antalya a homokos tengerpartokról és mediterrán környezetről szóló álmok megtestesült, a Földközi-tenger keleti medencéjében látható egyik legjobb helyszíne.

A magyar utazók körében is nagyon népszerű Török Riviéra 630 km-es partszakasszal büszkélkedhet és legfőbb üdülő városai Side, Antalya, Belek és Kemer.

A török gasztronómia rendkívül változatos különlegességekkel rendelkezik. Az évszázadok során rengeteg másik nép szokásait vették át – a konyháról nem is beszélve.