Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Tunézia

Magyarországról alig több, mint 2 órás repülőút után érkezünk meg Észak-Afrika földjére a távoli és különleges hangulatú Tunéziába.

Ezt az utazást nem lesz könnyű elfelejteni! Hihetetlen, hogy milyen szép látnivalókkal és programokkal várja Tunézia vendégeit.

Észak-Afrika legnagyobb szigete Djerba, ahol évi 320 napon át ragyog a nap. Egy igazi különleges turista paradicsom Tunézia déli partjai mentén.

Mészfehér falak és kupolák, amelyekkel remek kontrasztot ad a világoskékre festett ajtók, tetők és ablakok látványa, mindehhez pedig a mélyzöld ciprusok, a pálma- és a narancsfák sokasága, a felhőtlen ég és a mélykék színben pompázó tenger háttere teszi teljessé az élményt… a napfényes Sidi Bou Said festői falucskájában a kék összes árnyalatára találhatunk példát. Ez a bohém, virágos, kék-fehér település Tunézia egyik legfontosabb látványossága, amely nem is csoda, hiszen az összkép pontosan úgy ejti rabul az utazókat, akárcsak a hozzá hasonlóan a kék és fehér színekből álló épületek látványa a görög Szantorinin.