Hirdetés

Ajánló

  Itt egy szuper jó program lehetőség  bringásoknak:2023. március 20. és április 2. között kerül először megrendezésre Baján a BikeTrend Teszt, Kiállítás, Vásár.

  A bolgár tengerpart, 378 km hosszú és több mint 230 strandot, sok szép öblöt, festői folyótorkolatokat, gyönyörű erdőket és hegyvidéket is láthatnak akik felkeresik.

   A tavasz kiváló alkalom arra, hogy felfedezhessük a Magyar-tengerZ és a környék rejtett szépségeit. Ilyenkor még nincs nagy tömeg, de az időjárás már ideális a szabadtéri programokhoz.

Svédországban annyi az érdekes látnivaló, hogy érdemes alaposan felkészülni a fontosabb látnivalókból, mielőtt útnak indulnál.

  Horvátország nemcsak a tengerpartokból áll. Bemutatunk 3 + 1 remek kirándulóhelyet, ahová érdemes már egy napra  is kiruccanni.

  • Talán túlzás nélkül állíthatom, tényleg így van, mert néhány év alatt hatalmas fejlődésen ment keresztül a Fekete Tenger sokak számára észrevétlen szakasza, megcáfolva mindazt a negatív, már már közhelyes véleményt, ami sok ember fejében még mindig ott van.

 Magyarország egyik legfontosabb természeti kincse a Balatonhoz közel eső Hévízi termáltó, melynek gyógyító hatású  vizében egész évben lehet fürdőzni.

Egy hétvégi biciklis kirándulásra való felkészülés fontos része annak, hogy biztonságosan és élvezetesen töltsd az idődet. Íme néhány tipp, hogyan készülj fel a biciklis kirándulásra.

A tavasz az egyik legjobb időszak a kirándulásokra Magyarországon. Az enyhe időjárás, a virágzó természet és az ébredező városok sok jó lehetőséget kínálnak a kikapcsolódásra.

  Idén tavasszal kétszer is lehetőség nyílik rá Bécsben, hogy egy kiscsoportos buszkirándulás során, művészettörténész  segítségével  mélyüljünk el Gustav Klimt életművében.

Hirdetés