Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Ajánló

  Portugália egy csodálatos ország, ahová biztos, hogy csak repülővel érdemes elutazni, amely sok meseszép látnivalót és élményt kínál az utazóknak. Ősztől különösen kedvező áron lehet eljutni Lisszabonba, ráadásul ideális az  időjárás is a városnézésekhez.

A hűvösebb időszakokban is szeretünk kikapcsolódni és feltöltődni. A hidegebb hónapokban a fedett termálfürdők remek lehetőséget kínálnak erre. Cikkünkben bemutatunk magyar 15 termálfürdőt, ahová érdemes  ellátogatni.

Vége a nyári melegeknek, helyette beköszöntött az őszi időszak, ami  tökéletes alkalmat kínál a városnéző hétvégékre. Cikkünkben bemutatunk 5 utazási célpontot, amelyek különösen népszerűek az őszi időszakban.

  Nápoly Olaszország harmadik legnagyobb városa, Campania régió fővárosa. A Vezúv lábánál, a Nápolyi-öböl partján fekszik, és egyedi hangulatával, mediterrán építészetével és gazdag történelmével vonzza a turistákat.

  Spanyolország egy gyönyörű ország gazdag történelemmel, kultúrával és természeti szépségekkel. Az őszi hónapok ideálisak arra, hogy felfedezzük ezt a csodálatos országot. A nyári tömeg már elmúlt, az időjárás pedig még mindig nagyon kellemes. Egy őszi utazás Spanyolországba tökéletes lehetőség arra, hogy nyugodtan és kényelmesen élvezhessük a spanyol életérzést.

Szlovénia, a közép-európai ország, ami lenyűgöző természeti szépségekkel, történelmi városokkal és mesés helyszínekkel várja az utazókat. Ebben a cikkben 15 olyan helyet mutatunk be, amelyek különlegessé teszik a szlovéniai utazásokat.

Tunézia egy gyönyörű ország, amely minden évszakban gyönyörű. Az őszi hónapok ideálisak azok számára, akik meleg időjárást, kevésbé zsúfoltságot és olcsó árakat szeretnének élvezni.

Horvátország egy gyönyörű ország, amely számos látnivalóval és programlehetőséggel rendelkezik. A főszezon nyaranta van, amikor a strandok megtelnek turistákkal. Ősszel azonban az árak alacsonyabbak, a tömeg kisebb, és az időjárás még mindig kellemes lehet. Ez az időszak tökéletes arra, hogy felfedezzük Horvátországot egy kényelmesebb és költséghatékonyabb módon.

  Dubai egy izgalmas és változatos úti cél, ami minden korosztály számára kínál valamit. Ha egy felejthetetlen utazást keresel, Dubai a tökéletes úti cél, ahová remek áron utazhatunk el az idei szezonban is.

  Olaszország az egyik legnépszerűbb úti cél a világon, és nem is véletlenül. Az ország lenyűgöző tájjal, gazdag történelemmel és hangulatos üdülőhelyekkel rendelkezik, ami mindenhonnét vonzza a turistákat mindenhonnan. A klíma még ősszel is nagyon kellemes, így hosszúra  nyúlik az üdülőszezon nyár végén.