Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

  Minden év telén  csodálatos téli mesévé alakul át Bécs belvárosa a Burgtheater , a Rathausplatz  valamint az osztrák Parlament között.  A -körülbelül 8300 m²-es területen felépített a Bécsi Jégálom lenyűgöző korcsolyázási és kalandtájakat kínál látogatóinak.

   Ritka jó téli sport élményt jelent a Bécsben járóknak az  sokoldalú korcsolyázási lehetőség, ami a Városháza téren várja őket. A 25 éve minden télen megrendezett sport lehetőség több nagy jégfelülettel, valaminta szomszédos parkon át vezető romantikus jégutakkal és természetesen az 1. emeleti Sky Rink névre hallgató jégterasz várja a tapasztaltabb  korcsolyázókat, valamint a kezdőket és a gyerekeket is. 


jégterasz


  A Bécsi Jégálmot a Stadt Wien Marketing GmbH szervezi Bécs város megbízásából. Arra az igényre hozták létre, hogy a bécsi lakosság számára lehetővé tegyék a téli hónapokban magas színvonalú sporttevékenységekben való részvételt alacsony kiadások mellett. Minden télen több mint 700 000 bécsi és külföldi  vendég veszi igénybe ezt az egyedülálló sportlehetőséget Ausztria fővárosában a bécsi Ringstrassén .


bécsi jég2