Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

  Családi nyaralásoknál sok  fontos tényezőt kell figyelembe vennünk ami ott kezdődik, hogy olyan szálláshelyet válasszunk ami rossz idő esetén is biztosítja mindenkinek a kikapcsolódást.  Biztos tippnek tűnik, ha  van a közelben egy élményfürdő, vagy Aquapark, ami szuper fürdő élményekkel kecsegtet.

 

Gyerekprogramok:

  Érdemes olyan szálláshelyet választani a családi nyaralásra, ahol gondoltak a kisebbekre is és  gyerekfelügyelet, játszóhelyeket valamint  gyerekanimációt is biztosítanak. Az ilyen szálláshelyeken  a szülőknek is biztosított a lehetőség a kikapcsolódásra, amíg a gyerekek felügyelet mellett szórakoznak a számukra szervezett programokon.


bibione nyaralas 01


Gyermek kedvezmények:


  Minden rutinos utazó úgy keresi a megfelelő szállást a családi nyaralás idejére, hogy figyelembe veszi a  különböző szálláshelyek által kínált gyermek kedvezményeket. Sokszor fordul elő az ajánlatok összehasonlítása során, hogy a drágább felnőtt árat ajánló szállodákban alacsonyabb árat kérnek  a gyermekekért, így a végső ár alacsonyabb lesz,  mint az alacsonyabb alapárat kínáló szállodákban.  A legtöbb szálláshelyen 0-12 éves korig ingyenesen szállásolják el a gyermekeket.  Előfordul azonban olyan eset is ahol kizárólag a félpanzió díját kell kifizetni a szállást pedig téritésmentesen adják. Sokszor  ha nem is teljesen térítésmentesek a gyermekek, mégis nagy összegű kedvezményeket biztosítanak. Általánosságban az a jellemző, hogy a drágább szálláshelyek  nagyobb gyermek kedvezményt biztosítanak, és a felnőtteknél számítják fel amit a vesenytársaik  a gyermekektől kérnek el.


dinopark rezi 01


Fontos tudni:


  A gyermekkedvezmények a legtöbbször  két  szülővel egy szobában érvényesek. Ha két szobát kell foglalni,  már jóval magasabbak az árak, mert a gyermekek teljes árat fizető felnőttek ágyát  foglalják el. A legtöbb szálláshelyen maximum 2 gyermek esetén adnak kedvezményeket. Ha egy család nagyobb családi szobát vagy apartmant szeretne foglalni, általában az árak  lényegesen  másképpen alakulnak.   A szülinapokra is figyelni kell, hiszen ha egy gyermek   már betöltötte például a 12. életévét, már a magasabb árat kell fizetni érte a szálláshelyeken. Ugyanez a szabály vonatkozik például az idegenforgalmi adókra és sok esetben a közlekedési és a belépő jegyekre is. Utazási Tipp  
    Akciós szállások online foglalással és  gyermekkedvezényekkel