Messze még a strandidény, ám mégsem kell lemondanunk a különleges fürdőélményekről.  Ilyenkor érdemes felkeresni Magyarország a hangulatos barlangfürdőit, melyből kettőt is bemutatunk; a miskolctapolcait és a demjéni Cascade fürdőket.

Barlangfürdő  - Miskolctapolca

  A Miskolctapolcai Barlangfürdő járatai Európában ritkaságszámba mennek, mivel a természet úgy alakította ki őket, hogy páratlan szépségűek legyenek. A kellemesen meleg hőmérséklet a termálvíz és a barlang  gyógyító hatásai miatt ízületi betegségekben szenvedők gyógykezelésére különösen alkalmas. A relaxáció valóban egyedülálló élménnyé válik a Csillagteremben tartózkodók számára köszönhetően a medencék feletti éjszakai égboltot utánzó fényeinek. Minden medencét érdemes meglátogatni, de az Ősbarlang-medence és a Hidas-terem különösen hangulatosak. A fürdőzésen túl infraszauna, lávaköves finn szauna és gőzkabin is várja a relaxálni vágyókat, valamint különböző frissítő, méregtelenítő masszázsok és stresszoldó kezelések is jól ellazítanak.magyar miskolctapolca barlangfurdo1


 
 Utazási Tipp Miskolctapolca és Demjén  szálláskereső
   Szálláshely akciók, online foglalás akár SZÉP kártyával is!

Cascade barlang- és Élményfürdő - Demjén

 Úszhatsz, csúszdázhatsz  és  átélheted  az egykor volt világok meséit. Egy varázslatos föld alatti termálvirágba lépnek be  a demjéni barlangfürdő látogatói, amely egyben egész Közép-Európa legnagyobb barlangfürdőjének is számít.  Az Egri Bükkalján lévő barlangfürdő  1500 négyzetméteres  termálvízes medencefelületeivel  várja a különleges fürdőélményt keresőket.  A 760 méteres barlangfürdő belső tereinek kialakítását  az Avatar film ihlette. Tündérbarlang élménymedence fényekkel és pezsgőágyakkal.  A Titkok barlangjának relaxáló hangulata, a Termál-öböl gyógyvize kikapcsolják a külvilágot. A kisgyerekekre is gondoltak   a Mesesziget kialakításával. Ha pedig valaki szereti az adrenalinban dús vízi kalandokat,  a Csúszdatornyot és a látványliftjét  nem szabad kihagynia.  A Szauna-barlangban az  aromaszauna mellett hagyományos finn szauna is várja alátogatókat , emellett még a Sóbarlang légutakat gyógyító hatásait is érdemes kipróbálni.


Demjén termálfürdő


Hirdetés