Hirdetés
Hirdetés

  Itt egy szuper jó program lehetőség  bringásoknak:2023. március 20. és április 2. között kerül először megrendezésre Baján a BikeTrend Teszt, Kiállítás, Vásár.

A rendezvényen lehetőség nyílik nevesebb kerékpár márka gyártók kerékpár-modelljeinek a kipróbálására, szervezett, túravezető által vezetett kerékpár túrák keretében. Erdei és aszfaltos túralehetőség közül is lehet választani. Ezenkívül több ismertebb márka képviselői kiállítják és bemutatják a kerékpár ipar legmodernebb vívmányait, illetve a helyszínen lehetőség nyílik arra, hogy konkrét kérdésekkel megbombázza az érdeklődő közönség az előadókat. A rendezvény látogatása ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Bővebb információt a www.biketrend.hu oldalon lehet olvasni.
Minden érdeklődőt szeretettel várnak ?!


 BikeTrend poszt 003


 Mire lehet számítani?

Első alkalommal Baján 2023. március 20. és április 2. között, a városközponthoz közel, a régi Vas- és Fémipari Szövetkezet telephelye ad otthont a rendezvénynek, amely kiválóan megközelíthető akár autóbusszal és vonattal is. Parkolni a környező utcákban lehet. A parkolás a városban ingyenes. 

Teszt

Akár aszfalton, akár terepen tesztelnéd a bringákat, lehetőséged lesz rá. Közel 50 km-es túrák terepen és aszfalton egyaránt, melyekre kisebb - nagyobb társaságok is tudnak jelentkezni. Erőnléttől függetlenül, mivel a tesztbringák java része e-bike. Óriási élmény vár a résztvevőkre.

Kiállítás

Több tucat márka mutatkozik be az elérhető bringáival és kiegészítőivel. A kiállítók között számos nemzetközi világmárka található. Egyes gyártók szakmai napot is tartanak, ezekre a napokra külön lehet jelentkezni.

Vásár

Helyszínen a kiállított kerékpárok megvásárolhatók, emellett számos kiegészítőt, kerékpárt kínálunk, amelyeket VIP látogatók kedvezményesen vásárolhatnak meg a kiállítás ideje alatt.


Kedvet kaptál?

Amennyiben megtetszett a rendezvény és úgy érzed, egy ilyen páratlan lehetőséget nem szalasztanál el akkor az alábbi gombra kattintva tudsz regisztrálni.       

Regisztráció


 

Hogyan lehet oda jutni ?

Egy kis segítséget szeretnénk nyújtani, a helyszínre való eljutást illetően, arra az esetre, ha messzebbről érkezel és még nem jártál Baján.

AUTÓVAL VALÓ ÉRKEZÉS!

Budapest felől az 51-es számú, Kecskemétről az 54-es számú, Szeged és Bátaszék felől pedig az 55-ös számú főúton, valamint leggyorsabban az M6-os autópályán közelíthető meg Baja városa. A 162. kilométernél kell az autópályát elhagyni és Bátaszék irányában kb. 20 km után érhető el Baja.

A parkolás Baja teljes területén ingyenes.

BUSSZAL VALÓ ÉRKEZÉS!

Rendszeres helyközi járatok indulnak Pécs-Szeged között Baja érintésével, illetve Budapestről naponta többször.
A buszállomástól kb. 7 perc sétára található a helyszín. VONATTAL VALÓ ÉRKEZÉS!

A vonatállomástól kb. 5 perc sétára található a helyszín.

 


A régi Vas és Fémipari Szövetkezet ad helyet a rendezvénynek, amely jelenleg kerékpárüzletként üzemel, így nem kell megijedni a régies épület látványától.

AKCIÓS VÁSÁRLÁSI KEDVEZMÉNYEK A HELYSZÍNEN:

 A rendezvény időszakában (03.20.-04.02.) számos kedvezményben részesülnek a résztvevők:

  • Elektromos kerékpár 15% kedvezménnyel
  • Manuális kerékpár 20% kedvezménnyel
  • Gyermekkerékpár 25% kedvezménnyel
  • Gyerekülés 50% kedvezménnyel
  • Kerékpáros sisak 50% kedvezménnye

És még további számos akciós termék található majd a helyszínen. Utazási Tipp SZÁLLÁSHELY AKCIÓK
   Szálláshely akciók, online foglalás akár SZÉP kártyával is!


Hirdetés