Hirdetés
Hirdetés

  A város, ahol a múlt találkozik a jelennel, izgalmas ízek ömlenek a forró éjszakákba, és a kaland összefonódik a barátsággal. A város, ahol két hatalmas folyó ölelkezik, kelet összecsap nyugattal, és a viharos történelem visszhangzik az élettel teli utcákon.

    A Balkán szívében található Belgrád, a régimódi bájos teremtmény, aki tud bánni az emberekkel. Legyen szó kulturális programokról, felejthetetlen ételekről, jó szórakozásról vagy a természetben való időtöltésről, Belgrád a tökéletes úticél számodra. Egy olyan utazásra visz, amely nem ismételhető meg - a Száva és a Duna partjain már 7000 éve élnek, harcolnak és szeretnek az emberek. A neolitkortól kezdve a kelták, rómaiak, bizánciak, szlávok, törökök és az Osztrák-Magyar Birodalom korszakán keresztül egészen a modern korig, Belgrád sokféle hatás és kultúra összefonódásának helyszíne, egyedülálló élmények és tapasztalatok kollázsát hozva létre. A szűk, macskaköves zimonyi utcáktól és a lélegzetelállító kilátóktól kezdve a bohém Skadarlija-n és a mágikus Kosančićev venac-on át egészen a Kalemegdan nyílt múzeumáig, ahol két folyó találkozásának kilátása nyílik, Belgrád elvarázsolja még azokat is, akik azt gondolták, hogy a történelem nem érdekli őket. Mert Belgrádban a történelmet mi nem meséljük hanem megéljük.


Belgrád 2


   A gasztronómiai utazás a zöld piacokon kezdődik, az étel élénk templomaiban, ezen szentélyek színeivel és illatával minden érzékünket felébreszti. Számtalan belgrádi bár, klub és állóhajó vár rád, mert Belgrád ritmusa éjszaka pulzál a legerősebben. A ,,Lonely Planet” szerint a világ legjobb éjszakai életével rendelkező városként kitüntetett Belgrád a felejthetetlen szórakozás fővárosa.


Belgrád 3


   Egy izgalmas éjszaka után a legnagyobb kalandoroknak is szükségük van egy kis pihenésre a városi forgatagtól. Csatlakozz a belgrádiakhoz az Ada Ciganlija-n és élvezd a vízi sportokat, a napozást, a sétát és a kerékpározást.


Belgrád 4


Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy város...

Egy város, tele erős érzelmekkel, szívélyes emberekkel és autentikus élményekkel.

Belgrád vár rád.


 Belgrád 5


Ismerd meg jobban Szerbia Csodáit! : https://www.serbia.travel/en

Szerbia Magyarul, mint utazásszervező partner: https://www.szerbiamagyarul.com/


 

Hirdetés