Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

 Nagy Britannia legnépszerűbb városait milliószám keresik fel az utazók szerte a Nagyvilágból.  Az Egyesült Királyság mágnesként vonzza a  történelem- és a kultúra-rajongóit,  a természet szerelmeseit, a művészet- és szórakozás kedvelőket, a gasztronómiai kalandorokat és a sport rajongókat.

  Összeállítottunk egy listát Nagy Britannia legvonzóbb városairól, amelyeket akár repülővel is el lehet érni.  A kis képek utáni vastagbetűs szövegre kattintva egyszerűen és gyorsan megtalálhatók és le is foglalhatók az aktuálisan legjobb áron kínált repülőjegyek, szállások és bérautók is.  Használatukkal ki-ki önállóan összeállíthatja magának  az igényeinek leginkább megfelelő utazási programot.                                                              

London:

Nagy Britannia fővárosa és az egyik legnépszerűbb turisztikai célpont. Itt találhatóak az ikonikus látnivalók, mint például a Buckingham-palota, a Westminster-palota, a Tower of London és a British Museum. A város híres az izgalmas bevásárlóutcáiról, a West End színházi előadásairól és a sokszínű kulturális életéről.

  Londonegyszerű, gyors, biztonságos foglalás;   repjegy * szállás * bérautó * busz* biztosítás

 Liverpool:

Ez a város híressé vált a The Beatles zenekarról, és az angol futball egyik központja is. Az Albert Dock területe a tengerparti épületeivel és a múzeumokkal rendkívül népszerű turisztikai célpont. A városban sok koncert, fesztivál és művészeti esemény várja az érdeklődőket.

liverpool kis   Liverpool  egyszerű, gyors, biztonságos foglalás;   repjegy * szállás * bérautó * biztosítás

 Birmingham:

  Ez Nagy Britannia második legnagyobb városa, és a West Midlands régió központja. Birmingham híres a múzeumairól, a viktoriánus építészetről és a Cadbury csokoládégyáráról. A városban található a Bullring bevásárlóközpont, amely vonzza a vásárlókat, valamint számos kulturális és sportesemény is megrendezésre kerül itt.

birmingham kis   Birmingham egyszerű, gyors, biztonságos foglalás;   repjegy * szállás * bérautó * biztosítás

Bournemouth:

Ez egy népszerű üdülőhely a dél-angliai partvidéken. A város híres homokos strandjairól és tengerparti sétányairól. Sok turista érkezik ide a nyári hónapokban, hogy élvezze a napsütést és a tengerparti szórakozási lehetőségeket.

bournemouth kis   Bournemouth  egyszerű, gyors, biztonságos foglalás;   repjegy * szállás * bérautó * biztosítás

 Manchester:

Ez egy dinamikus város Északnyugat-Angliában, és híres a zenéről, a kulturális életről és a futballról. A városban található az Old Trafford stadion, ahol a Manchester United játszik, valamint a The Lowry és a Manchester Opera House is jelentős kulturális intézmények.

manchester kis   Manchester egyszerű, gyors, biztonságos foglalás;   repjegy * szállás bérautó * biztosítás

Edinburgh:

Ez Skócia fővárosa és egy lenyűgöző város a dombokkal és a középkori városközponttal. Az Edinburgh Castle és a Royal Mile látnivalói mellett a város híres a nemzetközi Edinburgh Fesztiválról, amely a zene, a színház és a komédia bemutatóinak otthont ad.

Edinburgh   Edinburghegyszerű, gyors, biztonságos foglalás;   repjegy * szállás * bérautó * biztosítás

 Bristol:

Ez egy művészeti és kulturális központ Délkelet-Angliában, ahol számos művészeti galéria, múzeum és fesztivál található. A városban különleges, hajóval közlekedő bárok is megtalálhatók, amelyek a régi dokkok hangulatát idézik.

bristol   Bristol egyszerű, gyors, biztonságos foglalás;   repjegy * szállás * bérautó * biztosítás

Nottingham:

Ez egy történelmi város Közép-Angliában, híres a Robin Hood legendájáról. Nottingham várja a turistákat, akik felfedezhetik a középkori piactereket, a Nottingham Castle-t és a város elegáns bevásárlóutcáit. Emellett Nottingham a világhírű Nottingham Egyetem otthona is.

nottingham kis   Nottingham  egyszerű, gyors, biztonságos foglalás;   repjegy * szállás * bérautó * biztosítás

 Cardiff:

Ez Wales fővárosa és egy modern, vibráló város. Cardiffben megtalálható a híres Cardiff Castle, a Wales Millennium Centre és a St. David's bevásárlóközpont, ami a város legnagyobb bevásárlóhelye. A városban számos kulturális esemény és sportesemény, például a hat nemzet tornája is megrendezésre kerül.

cardiff   Cardiff  egyszerű, gyors, biztonságos foglalás;   repjegy * szállás * bérautó * biztosítás

 Leeds:

Ez egy dinamikus város Északnyugat-Angliában, amely híres a kereskedelmi és kulturális életéről. Leedsben számos múzeum, művészeti galéria és bevásárlóközpont található, mint például a Royal Armouries Museum és a Trinity Leeds. Emellett a városban gyakran rendeznek kulturális fesztiválokat és eseményeket.

leeds kis   Leeds  egyszerű, gyors, biztonságos foglalás;  repjegy * szállás * bérautó * biztosítás

 Belfast:

Ez Írország északi részén található és Észak-Írország fővárosa. Belfast gazdag történelemmel rendelkezik, és számos látnivalóval büszkélkedhet, mint például a Titanic Belfast, a Csokoládé Múzeum és a városközpontban található Belfast Városháza. A városban a kiváló ételek, az élőzene és az éjszakai élet is népszerű.

belfast kicsi  Belfast egyszerű, gyors, biztonságos foglalás;   repjegy * szállás * bérautó * biztosítás

Forrás:   tavelbay.hu - Találd meg a legjobb árat!