Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Érdekességek

A tengerparti esküvőkről elsőre általában valamilyen távoli úti cél ugrik be mindenkinek, mint például Bali, Bora Bora, a Maldív- vagy a Seychelle-szigetek. Nem kell azonban ilyen messzire menni, és egy vagyont elkölteni, ha egy pár álomesküvőre vágyik.

  Az utazás nemcsak az emberekről szól, hanem a négy lábon járó családtagokról is! Azok számára, akik a házi kedvenceiket is magukkal viszik az utazásokra, a szállásfoglalás néha komoly kihívást jelent. 

Az üzleti utak gyakran fárasztóak lehetnek, de ha jól megtervezünk, akkor lehetőség van arra, hogy a szolgálati utazást 2-2 nap hosszabbítással szuper utazási élményekkel egészítsük ki. Íme néhány jó tipp, hogyan hosszabbítsuk meg üzleti útunkat hétvégére:

Különböző országokban, különböző tilalmakkal találkoznak az utazók.  Nehéz felfogni például, hogy az olyan otthon természetes dolgok mint a törölközők a strandon vagy papucs, gurulós bőrönd  és a szelfikészítés egyes helyeken tiltott dolognak számítanak.

Európa lenyűgöző tájakat, romantikus városokat és gyönyörű tengerparti helyszíneket is kínál a nászutasoknak. Íme egy lista  a legromantikusabbnak tartott  nászutas úti célokról, ahová szívesen utaznak az ifjú házasok.

  Omán az Arab-félsziget távoli délkeleti szarván elhelyezkedő kis ország, amely gazdag természeti csodákban és lenyűgöző építészeti szépségekben is. Egyre többen keresik fel, mivel rengeteg olyan érdekesség rejlik Ománban, amelyek kevésbé ismertek. Összegyűjtöttük 10 érdekes információt, amiket érdemes tudni Ománról.

  A nyári hónapokban népszerű Garda tóhoz látogatók - többnyire olasz, német, osztrák és magyar turisták - a térképet böngészve, Limone sul Garda település nevénél egy pillanatra megállnak és hirtelen mindenki egy hűsítő friss lominádéra gondol. 

  Sokan mennek mostanában nyaralni, így sokan repülnek RyanAir járatokkal is. Mivel sok problémás utasunk volt az utóbbi időben, gondoltam írok néhány hasznos infót, amivel megkönnyítem az utat nektek és a kollégáimnak is.

   Létezik egy festőien szép völgy Düsseldorf környékén, amiről szinte mindenki hallott már, de saját élménye csak keveseknek van a Neander-völgyről.

  A Feröer-szigetek egy Dániához tartozó észak-európai, autonóm régió, ahová kevés turista jut el és amiről a leggyakrabban a labdarúgás kapcsán szoktunk hallani. Összegyűjtöttük a legfontosabb érdekességeket és tudnivalókat a Feröer-szigetekkel kapcsolatban.