Hirdetés

Hirdetés

   Ismered a világ legrövidebb repülőútját ? Megmutatunk egy egészen különleges légi járatot, ami még 3 kilométeres távolságot sem tesz meg a levegőben. Ezzel  legrövidebb repülés világrekordját  tartja a Guinness rekordok könyvében! 

    A Loganair LM711-es járata az észak-skóciai Westray szigetet köti össze Papa Westray szigetével. Mitől különleges ez a légi járat? A nyolc személyes repülőgép napi háromszor teremti meg a légi összeköttetést a 100 lelket sem számláló skóciai Papa Westray-sziget lakói számára a külvilággal. Így tudják intézni napi ügyeiket, vásárolni és dolgozni járnak.Maga az út nem tart tovább három percnél. A két leszállóhely   mindössze 2,7 km-es távolságra fekszik egymástól.  A   kisrepülőgépen csak a legszükségesebb felszerelések  vannak,  nincs se képernyő, se stewardess. 
 
   Ugyan a gépről nagyszerű kilátás nyílik a vidékre, viszont az utasokank ennyi idő nem biztos, hogy elég a látvány befogadásához. Ha az időjárás engedi, a légi hídon kívül még egy átkelőhajó is közlekedik oda-vissza a két helyszín között.
 
 
 
ITT KERESD MEG ÉS FOGLALD LE AZ ÉV LEGJOBB ÁRÚ SZÁLLÁSAIT !