Hirdetés
Hirdetés

  A előfoglalási vagy ún. early bird  akciók az utazás során általában arra ösztönöznek mindenkit a szolgáltatók, hogy jóval az utazás időpontja előtt foglaljon repülőjegyet, szállást vagy programokat. Összeszedtünk néhány pontban, az előnyöket:

A előfoglalási vagy ún. early bird  akciók az utazás során általában arra ösztönöznek mindenkit a szolgáltatók, hogy jóval az utazás időpontja előtt foglaljon repülőjegyet, szállást vagy programokat. Összeszedtünk néhány pontban, az előnyöket:

Íme  az előfoglalási  akciók  5 + 1 legfontosabb előnye:

1.  Költségmegtakarítás:

  A járatok, szállások és tevékenységek korai lefoglalásával gyakran sok pénzt takaríthatunk meg, mivel sok utazási szolgáltató akár 20-30%-os kedvezményeket és különleges extra ajánlatokat kínál azoknak, akik előre foglalnak előfoglalási akcióval. Ilyen például amikor a kedvezmény mellé ingyenes reptéri parkolást, ajándék biztosítást vagy akár egy hazai wellness hétvégét is adnak ajándékba.

2. Választási lehetőség:

   Ha valaki korán foglalja le a repülőjegyét vagy a nyaralását, jóval szélesebb választékból választhat, beleértve a legjobb helyeket a repülőn, a legjobb szobákat egy szállodában, valamint a legnépszerűbb túrákat és tevékenységeket. Az előfoglalási akciók igénybevétele a jobb ár mellett például nagy előnyt jelent a buszos körutazásoknál is, mert egyáltalán nem mindegy, hogy a busz elején vagy a legutolsó sorában ülve nézünk meg egy országot!

3. Nyugalom:

  Megnyugtató az a tudat is, hogy  fixen tudjuk jóelőre, hogy mikor és hová fogunk elutazni. Mindenkinek jut elég ideje arra, hogy az utazási terveit alaposan elkészítse, utána olvasson a látnivalókról és az egyéb hasznos tudnivalókról. Készíthetünk például előre egy pontos listát a csomagoláshoz vagy az utazós patikánkról is. Ezek a dolgok végül megkönnyítik azt, hogy indulás után már csak az utazásunk  örömeire összpontosítsunk.

4. Nem kell rögtönözni:

   A korai foglalás segíthet elkerülni az utolsó pillanatban érkező olyan kellemetlen és drága meglepetéseket, mint például a teltházas repülőjegyek vagy foglalt szállodai szobák, illetve a teltházas múzeumok, kirándulások és zenei vagy színházi programok. Ez például  nagyon elterjedt módja a spórolásnak a zenei fesztiválokon is.

5. Szabadság rögzítése:

  Sok munkahelyen kötelező előre bejelenteni az éves szabadságtervünket, így ha korán bejelentjük a lefoglalt utazásunkat, annak megfelelően  előre úgy tervezik a munkabeosztást. Ilyen módon már nem kell másokkal versenyezni vagy vitázni a kiszemelt főszezoni hetekért. 

+ 1   Nincs több kifogás!

   Sok utazás marad el a halogatás miatt. Vannak akiknek mindig közbe fog jönni valami és addig halogatják Pató Pál módjára az elutazásukat, amíg végül otthon maradnak.   Ha olyasvalakivel indulnánk el, aki erre hajlamos, egy előre lekötött utazás megvédhet attól, hogy legközelebb hoppon maradjunk!  


borravalo 01

   Ez csak éhány példa volt arra, hogy miért érdemes előre lefoglalni a repülőjegyünket több hónappal az indulás előtt, vagy lefoglalni a szállást, amint megtudjuk az utazásunk dátumát.  Hamarosan indul a szezon, most érdemes már most alaposan körülnézni, ha ez eddig kimaradt volna, mert nagyon nem mindegy, hogyan foglaljuk le az utazásunkat erre az évre!

Tipp: Ha jobban  érdekel az olcsóbb foglalás, íme egy jó írás a légitársaságok dinamikus árképzéséről !


 Utazási Tipp     ELŐFOGLALÁS ITT
    Szálláshely akciók, online foglalás akár SZÉP kártyával is!


 

Hirdetés