Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

  Az utazás nemcsak az emberekről szól, hanem a négy lábon járó családtagokról is! Azok számára, akik a házi kedvenceiket is magukkal viszik az utazásokra, a szállásfoglalás néha komoly kihívást jelent. 

Ebben a cikkben kibontjuk az állatokkal utazók számára elérhető szállások világát, és megosztjuk a legjobb tippjeinket az állatbarát szállásokkal kapcsolatban, legyen szó külföldi- vagy belföldi szállásfoglalásról.

  • Keresés

Komoly feladat a kutatás a megfelelő állatbarát szállásokért azoknak, akik kutyával vagy macskával utaznak.Az első lépés az állatbarát szállások felkutatása. Először is érdemes az online szálláskereső és foglalási weboldalakat használni, és ott keresni olyan szálláslehetőségeket, amelyek szívesen befogadják az állatokat. Néhány népszerű szállásfoglalási oldalak közé tartozik a szállás.hu, a  Booking.com, az Airbnb és a BringFido.

  • Ismerje meg a szállás állatokkal kapcsolatos  házirendjét

Mielőtt véglegesítené a foglalást , alaposan olvassa el a szállás állatokra vonatkozó szabályzatát. Értékelje az állatokra vonatkozó előírásokat, például a méretkorlátozásokat, a felárakat és az előírt oltásokat vagy más feltételeket.  • Érdeklődjön a rendelkezésre álló kényelmi szolgáltatásokról !

  Azok számára, akik kutyát vagy macskát visznek magukkal, fontos lehet bizonyos kényelmi szolgáltatások megléte, mint például kutyafuttató, állatoknak kialakított szobák vagy megfelelő területek a helyi sétákhoz. Kérdezzen rá a szállásnál erre vonatkozó lehetőségekre.

  • Használjon speciális keresőszűrőket !

Az online szálláskereső oldalak általában rendelkeznek speciális keresőszűrőkkel az állatokkal utazók részére. Ne habozzon ezeket a szűrőket alkalmazni, hogy könnyen megtalálja az állatbarát külföldi és belföldi szállásokat.

  • Ne hagyja otthon a kedvenc kiegészítőket !

  Az állatok kényelme érdekében érdemes néhányat elvinni a kedvenc játékaik közül, például takarót vagy egyéb kiegészítőt vinni. Ezek segíthetnek az állatoknak, hogy még  otthonosabban érezzék  magukat a szálláson.


cat spending time outdoors 23 2150649149


  • Foglaljon előzetesen

Az állatokkal utazók esetében a külföldi és belföldi szállások gyakran korlátozott számú állatot fogadnak el egy adott szobában. Ha biztosítani szeretné a helyet, érdemes előre foglalni, különösen a népszerű időszakokban.

  • Az utazási biztosítás jelentősége

Az utazási biztosítás kiterjesztése az állatokra is nagy jelentőséggel bírhat. Ez segíthet váratlan egészségügyi problémák vagy sérülések esetén, valamint az elveszett vagy sérült állatok költségeinek fedezésében.   • Oltási igazolás

Indulás előtt mindenképpen érdemes beszerezni az állatorvostól vagy ha meg van már akkor magunkkal vinni a házikedvenc oltási papírjait, mert elkérhetik a szálláshelyen vagy a határok átlépésekor.

  • Vegye fel a kapcsolatot a szállásadóval

Ha bármilyen kérdése vagy speciális kérés van az háziállatokkal kapcsolatban, ne habozzon felvenni a kapcsolatot a szállásadóval. Ők általában készségesek és rugalmasak az állatokkal utazó vendégekkel szemben.


 >>  Mekkora bőrönd fér az árba? - Ezek az aktuális légitársasági poggyász szabályok   <<


 

     Szervezd meg a saját utazásod a legjobb árakon !     

pet buli

  A   TravelBay.hu weboldal használatával az utazók az összes jó repülőjegybuszjáratbérautó és szállás akciókat meg tudják találni és le is foglalhatják, ráadásul megtalálhatják a számukra legmegfelelőbb utasbiztosítást is.


  Az állatokkal történő utazás izgalmas lehetőség az egész család számára, de a megfelelő külföldi vagy belföldi szállás kiválasztása kulcsfontosságú. A fent említett tippek segítenek abban, hogy megtalálják a legjobb állatbarát szállást, így az állatokkal utazók is teljes mértékben élvezhetik a pihenést, és nem kell aggódniuk az elszállásolás miatt.