Hirdetés

Találd meg az igényeidnek megfelelő utasbiztosítást

EUB utasbiztosítás

    Délkelet-Ázsia népszerű utazási célpont a "nyár a télben" utazási kategóriában. Sokan döntenek úgy, hogy a hideg tél rövidebb - hosszabb időszakát a finom melegben nyaralással, utazással töltik.

     Délkelet-Ázsia népszerű utazási célpont a "nyár a télben" utazási kategóriában. Sokan döntenek úgy, hogy a hideg tél rövidebb - hosszabb időszakát a finom melegben nyaralással, utazással töltik.  Nyaralásra a legnépszerűbb vitathatatlanul Thaiföld. Utazásra pedig a körutak több országot is érintve. Ezen a piacon van jelen a CityGO.asia csapata. Több, mint 11 éve vagyunk elérhetők a régióban. Malajzia, Thaiföld és Kambodzsa, ahol több évet éltünk. Minden országban kialakítottuk a szükséges hátteret. Jelengeg 6. éve élünk Kambodzsában, ahol hivatalosan bejegyzett utazási irodaként szervezünk utazásokat magyar utazóknak. Kész utazási csomagjaink a weboldalunkon és a katalógusunkban elérhetők. Több országos körutak, városnézések, a szervezéstől a kivitelezésig magyarul. Kiváló szállások, privát járművek, kedvezmények a látnivalóknál. Egyedi igények szerint összeállított programokat is készítünk utazóink nagy megelégedésére. A COVID hatására azonnal reagáltunk és a lehetőségekhez igazított programcsomagot készítettünk. Ennek lényege az, hogy Kambodzsában, egy országon belül tudjuk nyújtani azokat a parogamokat, amik eddig a szomszédos országokban volt szokás. Ezzel csökkentettük az országok egymás közötti beléptetési rendjében fennálló nehézségeket. Legnépszerűbb kambodzsai programjaink közé tartozik Angkor tematikus bejárása. Tartalmas egy és több napos programjaink egymásra építkeznek, a leghiresebb látnivalóktól egészen a kalandfilmekbe illő dzsungel templomokon át az egyedi különleges helyekig.


angkor01


Legnépszerűbb körutunk a Laosz - Vietnám - Kambodzsa körút előtte Bangkok érkezéssel és utána thaiföldi nyaralással. Együtt dolgozunk a Thaiföldön élő legális magyar utaztatókkal. Utazóink végig magyar "kézben" vannak. Az utazásainkra oncentrálunk. Évről évre fejlesztjük a programokat. Elsődleges célunk a minőségi elfáradás. Az egységnyi időben lehető legtöbb látnivaló. Ehhez minőségi járművek, éttermek beiktatása elengedhetetlen. Szeretjük, ha utazónk két nap után megkérdezi, milyen nap van ma? A szellemi regeneráció minőségi idegenvezetői tartalom és kultúrált városnézés által. Nappali és esti programok.


Angkor kozos


   A körutak vége minden esetben tengerpart. Az egyedi igények szerinti napszámban pihenés. Fehérhomokos part, pálmafák, azúr tenger, ahol a víz 32-34 fokos. A partokon jönnek a helyi hölgyek a fejükön a sült rákokkal. Manikür - pedikür kényeztetés mellé masszázs, jóga, meditáció adja a pihenés magasabb szintjét. De ha valakinek csak a medencézés és a koktélok mentrendszerinti érkezése a cél, nem probléma. Pihentető időtöltés a hajózás lakatlan szigetek között, sznorkelezés, búvárkodás vagy egyéb vízisportok gyakorlása. Ezek mind része az utazási ajánlatainknak. Utazásaink a meghirdetett érkezési repülőtéren kezdődnek és az elutazási repülőtéren érnek véget. Ennek oka az, hogy utazónk rendszeresen betét programként jönnek egy hosszabb tengerparti nyaralásból vagy egy nagyobb utazás részeként. Elsődleges szempontunk a minőség. Szállásaink az adott hely legjobbaji közül kerülnek ki. Svédasztalos reggeli és medence alap. Ettől csak speciális esetben térünk el.

   Privát járműveink profi helyi sofőrökkel megadják azt a kényelmet, hogy utazás közben is az utazóinkkal tudunk törődni. A maximum 8 fős mikrocsoportjaink megadják az egyéni utazás intimitását, mégis jól optimalizált költségek között. Árképzésünkben jelentős szerepet játszik, hogy a saját szervezés révén alacsony számú alvállalkozó partnerrel dolgozunk. Sok éves szerződéseink révén a legkedvezőbb árakat kapjuk a szolgáltatóktól. Iroda kapacitásunkat informatikai fejlesztésekkel tartjuk szinten. Az online utazási iroda rendszerünk módot ad arra, hogy utazóink minden információt, technikai lépést egyedül is megtegyenek az utazás érdekében. Mi pedig akár terepen értesülünk a jelentkezésekről.   Akinek mégis kérdése akad, emailen vagy akár online videó kapcsolatban át tudjuk beszélni.

                                                                  Várjuk a megtisztelő érdeklődéseket.

                                                                                                              Szántó Lajos és Emi

                                         A Délkelet-Ázsia régió magyar utaztatójának weboldala: https://citygo.asia


Több, mint 2.200.000 szálláshely!

Szállodák, apartmanok, villák, és még kempingek is a világ körül. Az év bármely szakában találhat szálláshelyet a legjobb árakon.