Hirdetés

Hirdetés

Idén 15. alkalommal tartják meg Horvátország egyik legrégebbi és legnagyobb rendezvényét, a Csokoládé Fesztivált Opatijában.

   December 3. és 5. között mintegy húsz horvát és egyéb országokbéli manufaktúra kézműves remekeit kóstolhatják meg a „Csokoládévarázs” vásár látogatói.


opatija csoiki1


    A csodálatos város és a luxusédesség évek óta elválaszthatatlan egymástól az év utolsó hónapjában. Idén is csúcsminőségű desszertek várnak a látogatókra a patinás Kvarner Hotel Kristálytermében, a híres kristálycsillárok alatt.

Az egyedi desszertek azért is különlegesek, mert csak erre az alkalomra készülnek, s a kézműves szaküzletek kivételével csak ezen a vásáron lehet őket megvásárolni.

A „Csokoládévarázs” vásár keretében minden gyártó a legkiválóbb termékét mutatja be, emellett Opatija számos szállodájában és étteremében is tartanak kóstolókat és a csokoládéhoz kapcsolódó workshopokat, előadásokat, koncerteket.

A fesztivál látogatója nemcsak a csokoládék különleges ízvilágát fedezheti fel, hanem a népszerű tengerparti város, Opatija karácsonyi fényekbe öltöztetett eleganciáját is.


opatija csoki2


Booking.com


Forrás: turizmus.com  Fotók: Opatija Idegenforgalmi Közössége   


 


Több, mint 2.200.000 szálláshely!

Szállodák, apartmanok, villák, és még kempingek is a világ körül. Az év bármely szakában találhat szálláshelyet a legjobb árakon.